Gürkan Şef yeni kurulan markası için "Bir yıllık uzun çalışmalar sonucu projemizi hayata geçirdik. Altı saat pişen leziz tandırımızla hazırladığımız asadı burgerlerimiz, dürümlerimiz, sırılsıklam hamburgerlerimiz ve diğer lezzetlerimizle iddialı bir projeye imza attık. Projemizin isim annesi Fatma'ya (Toptaş) yanımda olduğu için çok teşekkür ederim" dedi.
Mr. Asado Burger lezzetlerini franchise modeliyle ülke geneline ve Dünya’ya yaymak istediklerini söyledi. Bir yıl içerisinde yurtiçinde ve yurt dışında ondan fazla şube açarak, sektördeki iddiasını göstereceklerini vurgulayan Gürkan Şef, "Gıda işinde hizmet verecek kişilerde tecrübe çok önemli. Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip adaylara kapımız açık" dedi.
Gürkan Topçu ile yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşayan Fatma Toptaş sevgilisini yalnız bırakmadı. Toptaş "Yaklaşık bir yıldır bu proje üzerine çalışıyor Gürkan. Gece gündüz demeden marka oluşturmasından, menüdeki hamburgerlerin ekmeğinden etine kadar her şey üzerinde çok çalıştı. Markanın isim annesi de benim. Birlikte isme karar verdik" dedi.
Erkenci Kuş adlı dizinin başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir geceye birlikte katıldılar. Yaman "Gürkan Şef'i hayranlıkla takip ediyorum. Özellikle asado’suna ve etlerine bayılıyorum. Beni bıraksanız galiba iki kilo et yiyebilirim" dedi. Demet Özdemir ise "Burası açılmadan önce tadımlara gelmiştim. O zaman da söylediğim gibi harika lezzetleri var Gürkan Şef'in. Bir an önce hamburger ve et yemek istiyorum" şeklinde konuştu.