Missoni 2020 Koleksiyonu İçin Kapadokya’yı Seçti...

Dünyanın en ünlü moda fotoğrafçılarından Mert Alaş & Marcus Piggott, Missoni 2020 Koleksiyonu’nun katalog çekimleri için Kapadokya’yı seçti. Çekimlerin büyük kısmı, National Geographic’in “Ölmeden Önce Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler” arasında gösterdiği argos in Cappadocia’da gerçekleşti.

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Missoni, 2020 Sonbahar/Kış sezonu moda çekimleri için Kapadokya’yı seçti. Günümüzün en önemli moda fotoğrafçıları arasında gösterilen Mert Alaş ve Marcus Piggott’un gerçekleştirdiği çekimler, geçtiğimiz hafta a gerçekleşti. İki ünlü fotoğrafçı şimdiye kadar aralarında Madonna, Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Kate Moss, Miley Cyrus, Marion Cotillard, Adriana Lima, Victoria Beckham ve Gisele Bünchen'in de bulunduğu birçok ünlüyle çalıştı.

Yaratıcı yönetmenliğini Giovanni Bianco’nun üstlendiği, Bella Hadid, Adut Akech Bior, Alton Devon Mason, Dongsu Moon gibi tanınmış mankenlerin yer aldığı çekimler, ağırlıklı olarak "Türkiye’nin En İyi Kültürel Miras Oteli" argos in Cappadocia’da gerçekleşti. Çekim ekibiyle birlikte Missoni markasının sahipleri Angela, Margerita, Teresa ve Francesco Missoni ile yapılan ve Kapadokya’nın tanıtımı açısından çok büyük önem taşıyan çekimler süresince konaklamayı argos in Cappadocia’da gerçekleştirdiler.

MadonnaLady GagaShakiraJennifer LopezKylie MinogueKate MossMiley CyrusMarion CotillardAdriana LimaVictoria Beckham

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.