Mısır’da Hem İş Hem Tatil...

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden başarılı iş insanı Şebnem Demir, yoğun geçen iş ve televizyon sezonu sonrası soluğu Mısır ‘Hugada' da aldı.

Şebnem Demir yoğun geçen fuar ve Antalya şube açılışı sonrası Mısır Hurgada stres attı. Rixos Hotel zincirinin yeni gözdesi Rixos Hurgada Magawish Otel'de tatil yapan Demir, aynı zamanda Mısır’da yeni açacağı şubenin de müjdesini verdi.

Yeni sezon öncesi kısa bir tatil keyfi yapıp iyi bir enerji ile dönmeyi hedefleyen Şebnem Demir’in keyfi bir hayli yerindeydi. Demir: "Mısır lezzetleri tek kelime ile efsaneydi, kilo almadan dönmek benim için extra avantaj oldu." dedi.

şebnemdemir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.