Mis Kokulu Çiçeğimiz...

Varan Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal ve eşi Nergis Pekuysal, minik kızları Melisa’nın 3. yaşını kutladılar.

Ünlü Turizmci ve iş adamı Enis Pekuysal ve Nergis Pekuysal, kızları Melisa’nın doğum gününü keyifli bir partiyle ve dostlarıyla bir arada kutladılar. Yapılan partide minik Melisa hem oyunlar oynadı hem pastasının mumlarını üflemenin mutluluğunu yaşadı. Enis Bey ve Nergis Hanım, kızları Melisa’nın doğum gününü sosyal medya aracılığıyla da kutlamayı ihmal etmezken, Nergis Hanım kutlamadan tüm kareleri "Melisa’m, bizim mis kokulu çiçeğimiz; iyi ki doğmuşsun. Zaman su gibi akarken bugün 3 yaşına basıyorsun. Sen benim kızım, hayata gülümseyerek bakan gözlerim, sımsıkı sardıkça mutluluk saçan gülüşlerimsin. Ailemizin tatlı minik bilmişi, pamuk şekerim, mutluluk ve sağlık içinde hayırlı insanlarla ve sevdiklerinle geçsin tüm ömrün. Zorluklara göğüs ger, anneannen gibi hayatta dik ve hep güçlü ol ama kötülüklerde senden uzak olsun. Ne demişler her annenin bir kızı olmalı. İyi ki varsın kızım. Seni Seviyoruz" notuyla da paylaştı.

enis pekuysalnergis pekuysal

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.