Ünlü moda tasarımcısı Enci Teker, geçen yıl evlendiği Frank Rocogrande ile evliliğinden olan kızı Carolin'e önceki gün Londra'da görkemli bir İsim Günü kutlaması gerçekleştirdi.
Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden, moda tasarımcısı Enci Teker, geçen yıl kış aylarında sürpriz bir şekilde New York'da evlenmiş ve Carolin isimli bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Enci Hanım, 5 aylık olan minik kızına önceki gün İngiltere'de, Hristiyan geleneklerinde önemli bir yeri olan, çocuklara azizlerin ve kutsal kişilerin isimlerinin verildiği ritüel olan İsim Günü kutlaması gerçekleştirdi. Oldukça şık ve görkemli törene Enci Hanım'ın annesi Cennet Süzer'de katılarak torununun bu özel anına şahit oldu.
[gallery display="sliderauto" targetsize="full" link="file" size="full" ids="8042,8044,8048,8033,8034,8035,8040,8045,8036,8037,8038,8043"]