Melek Mosso Yılbaşında Nuh’un Gemisi Deluxe Hotelin Sahnesindeydi...

Melek Mosso, yılbaşı akşamı Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotelin sahnesindeydi. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, soruları yanıtladı. Gülşah Sarçoğlu’nun hazırladığı mini, göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle göz dolduran şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Mosso,"Yeni bir yıla giriyoruz, insanların enerjisini yükseltmek için benim de enerjimin yüksek olması lazım. Kendimi çok keyifli ve yenilenmiş hissediyorum" şeklinde konuştu.

Geride bıraktığımız yılla alakalı konuşan Mosso," 2022 benim için harika geçti. Kendimi ifade edebileceğim alanlar yakaladım,çok güzel ve keyifli geçti. Bazı negatif şeyler oldu ama o negatif şeyler bize pozitif olarak geri döndü, bana özellikle. Ben bundan memnunum. Bundan sonra ne yapabileceğimle alakalı düşüncelere daldım. 2023 gerçekten benim bir adım daha atacağım bir yıl olacak. Ben Türk pop müziğinde vizyonumu geliştirmek isteyen bir şarkıcıyım. Bunu hep hayal edip düşündüm. Bazı şartların bir araya gelmesi gerekiyor, sizlerde biliyorsunuz. Bazı şartlar umarım bu yıl benim için bir araya gelir. Hayal ettiğim kafamdan geçen şeyleri uygulayabilirim" dedi.

Yeni şarkılar geldiğini söyleyen Mosso," Benim yazdığı bir tane bestem var diğeri ise Hakan Altuğ şarkısı. Bir sıkıntı çıkmazsa tabi ki. Onun dışında kendi yazdığım şarkılar var, ayrıca benim sanatçılara verdiğim besteler var. Düzenlediğim besteler var. Şöyle bir şey hayal ediyorum, Türkiye’de de Avrupa’da hep böyle inanılmaz sahneler yapan insanlara böyle hayranlıkla bakıyoruz. Benim istediğim tek şey ben ülkemin müziğini ülkemin müzik tarihini oraya taşımak istiyorum. Herkes tarafından duyulsun istiyorum" dedi.

İngilizce şarkı geleceğini söyleyen Melek Mosso," Ben önceden Jazz söylüyordum, uzun zamandır uzak kaldım. Bununla ilgili bir şeyler yapmaya karar verdim. Belki sahnede yabancı birkaç tane şarkı söyleyebilirim, gelen misafirleri şaşırta bilirim. Sürpriz ve şov olmalı her şey. Sesim sadece her şey için yeterli değil. Kanto gibi daha dolu, dolu şeyler olsun. Elimden geleni yapacağım. Dinleyicilerime yakışan bana da yaraşan şeyler yapacağım. Ben bu ülkenin kadın sanatçıyım bu ülkeye yaraşan bu ülkeyi bir adım daha öteye taşıyan şarkılar yapmayı tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

melekmossoyılbaşıkonser

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.