Kibariye’ye Haciz İddiası...

Kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın kendisini Lübnanlı pilates eğitmeniyle aldatmasını sineye çekip boşanmaktan vazgeçen Kibariye'nin, Ataşehir'deki lüks evinden hacizler nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı iddia edildi.

Şarkıcı geçen yıllarda iki milyon lira vererek aldığı ve bir milyon liraya da dekore ettirdiği 4+1 lüks evini, eşinin borçları nedeniyle hacizden kurtarmak için terk etti. Memurların, daha önce lüks eve iki kez geldikleri ancak boşaltılan daireden eşya tespit edemeyip işlem yapmadan döndükleri öğrenildi. Bin beşyüz lira aidat parası olan lüks evden birkaç ay önce çıkan ünlü şarkıcının, izini kaybettirmek için daha önce de oturduğu Suadiye'deki eski evine taşındığı gelen haberler arasında.

kibariyehacizali küçükbalçık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.