Kesin Kararım Oyunculuğa Dönmem

Oyuncu Hatice Şendil ve eşi Burak Sağyasar, önceki gün Bebek’te hafta sonu keyfi yaparken objektiflere takıldı.

Şu sıralarda iki yaşındaki oğlu Can’la ilgilendiğini söyleyen Hatice Sendil, "Senaryo okuyorum yeni sezonda olmak istiyorum. İstediğim proje olursa ben de ekranda olmak isterim" dedi. Türk dizilerinin dünya çapında gördüğü büyük ilgi hatırlatılan Burak Sağyaşar ise konuyla alakalı şöyle konuştu; "Rahat beş yıldır bu böyle sadece biz yeni farkediyoruz. Ülkenin ihracatı için çok önemli, dizilerin ihraç ediliyor olması çok güzel. Devletimizden her zaman destek bekliyoruz, böyle de olursa biz her zaman üretmeye devam ederiz. Çünkü Amerika’dan sonra dünyaya dizi satabilen en büyük ülke Türkiye..."

Tekrar ekranlara oyuncu olarak dönüp dönmeyeceği sorulan Sağyasar "Benden artık geçti. Kesin kararım. Yani dönmem o çok zor çünkü hem şirketi idare etmek hem de sette olmak çok zor imkansız gibi bir şey. Dışarıdan göründüğü gibi değil" cevabını verdi.

hatice şendilburak sağyaşar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.