Kerem Alışık’ın Haklı Gururu...

Sezonu açtığı günden bu yana kapalı gişe oynayan “Esaretin Bedeli” tiyatro oyununda Red karakterini canlandıran Kerem Alışık, Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Konservatuarı’ndan mezun olan öğrencileriyle aynı sahnede olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Oyunculuğun yanı sıra kurucusu olduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Konservatuvarı’nda eğitmenlik de yapan Kerem Alışık, "Bugüne kadar pek çok mezun verdik. Pek çok öğrencimiz bugünün başarılı dizilerinde, tiyatro oyunlarında birer profesyonel oyuncu olarak yer alıyorlar. Şimdi ‘’Esaretin Bedeli’’nde, artık oyuncu olmuş, bu mesleği yapan başarılı mezun gençlerimizle, meslektaşım olarak aynı sahnede olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor ve mutlu ediyor.’’ dedi.

esaretin bedelikerem alışık

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.