Kartalkaya'da önce kayak sonra eğlence

Hafta sonunda Kartalkaya Kaya Palazzo'yu tercih eden cemiyet dünyasının elit isimleri hem kayak yaptı hem de eğlenceye doydu.

Kartalkaya'nın gözde turizm tesisi Kartalkaya Kaya Palazzo, kış sezonu boyunca iş, sanat ve cemiyet dünyasından tanınmış isimleri ağırlamaya devam ediyor. Geçen hafta Kaya Palazzo'da tatil yapan ünlü isimler, hem kayak yaptı hem de eğlenceli saatler geçirdi.

Kayak Arkadaşları Kartalkaya Palazzo’da

Her kış tatil için Kartalkaya'yı tercih eden Tarman Group CEO'su Murat Tarman, yakın arkadaşları Harley- Davidson Bosphorus sahibi Emin Ali Çakırkaya ve Air Partner Bölgesel Nakliye Müdürü Emir Özdabak ile kayak yaptı. Snowboard'la kaymayı tercih eden Tarman, pistte ustalığı göstermekten geri kalmadı.

Dubai'ye Yeni Şube

Günaydın Restoran'ın ortağı İsmet Yalçın da arkadaşlarıyla gün boyu kayak yaptı. Eşi Sevim Hanım'ın da yalnız bırakmadığı Yalçın, yurtdışında kurdukları restoranların çok ilgi gördüğünü ve yakında Dubai'de yeni bir şube açacaklarını ifade etti.

Doğuş Çabakçor'lu eğlendi

Kartalkaya Kaya Palazzo bünyesinde yer alan Drop Lounge Cafe'de yapılan 'happy hour' partisinde konuklar ünlü DJ Doğuş Çabakçor'un çaldığı müziklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Tuğana - Doruk Kaya, Hazal, Mahmut Aslan ve Mısra - Gökçe Meriçten, danslarıyla şarkılara eşlik eden çiftler olarak dikkat çekti.

Kaya PalazzoKartalkayaMurat TarmanEmin Ali ÇakırkayaEmir ÖzdabakDJ Doğuş Çabakçor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.