Kardeş Türküler 25’inci Yılını Sanatçı Dostlarıyla Kutladı

Most- Uniq Açıkhava konserleri önceki gün Kardeş Türküler konseriyle başladı. Most Production’ın yapımcılığında ve Kerki ile Solfej prodüksiyonluğunda gerçekleşen etkinlikte Kardeş Türküler, sahnede 25’inci yılını kutladı.

Grubu, bu özel gecede Ayşenur Kolivar, Candan Erçetin, Çıplak Ayak Kumpanyası, Ertan Tekin, Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu, Mehmet Erdem, Mikail Aslan, Onur Şentürk, Pakrat Estukyan, Sayat Nova Korosu ve Tahbirad-ı İsyan gibi dansçılar ve sanatçılar yalnız bırakmadı. Konuk sanatçılar ve dansçılarla birlikte organizasyon boyunca sahnede 65 kişi yer aldı.

Kardeş Türküler, konser sırasında Yunanistan’a baş sağlığı diledi. Kardeş Türküler, "Karşı yakamızda onlarca can gitti. Buradan onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" diyerek baş sağlığı diledi.

Konserin sonlarına doğru Kardeş Türküler, halay tarzı parçaları seslendirdi. Binlerce kişi, halay çekerek Kardeş Türküler’e eşlik etti. Binlerce kişinin akın ettiği konserde Azra Akın, Atakan Koru ve Songül Öden gibi isimler izlemeye geldi. Beş aylık hamile olan Akın’ın karnının belirginleştiği görüldü.

Most- Uniq Açıkhava konserleri kapsamında eylül ayında ise Sıla, Teoman ve Mabel Matiz gibi isimler sahne alacak.

solfejkerkikardeş türküler

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.