Ivana Sert Mezarlıkta Spor Yapmaya Başladı...

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, önceki gün “Ivana Sert Mezarlıkta Form Tutuyor” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Korona virüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında, sahil ve park alanlarında spor yapmak yasaklanırken Ivana Sert’in spor yapmak için Zincirlikuyu Mezarlığı’nı tercih ettiği belirtildi.

Bülent Cankurt yazısında, geçen hafta Cuma günü Zincirlikuyu Mezarlığı’nda babasının kabrini ziyaret ettiğini ve burada Ivana Sert’i spor yaparken gördüğünü ifade etti. Ivana Sert’in mezarlığa yakın bir yerde oturduğunu söyleyen Cankurt, "Hem evinin dibinde, hem yeşillikler içinde, hem sakin olduğu için sosyal mesafe sorunu yok, hem de yasak olmadığı için para cezası riski de" ifadelerini kullandı.

Zincirlikuyu MezarlığıIvana SertBülent Cankurt“Ivana Sert Mezarlıkta Form Tutuyor”Koronavirüsspor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.