Hülya Koçyiğit Engin Altan Düzyatan’ı Ağırlıyor

Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında sinemamızın değerlerini ağırlamaya devam ediyor. Koçyiğit’in bu haftaki özel konuğu sinemamızın jönlerinden biri olan Engin Altan Düzyatan.

Stüdyoya çiçeklerle gelen Engin Altan Düzyatan’ı Hülya Koçyiğit "Biricik evladım hoş geldin" diyerek karşıladı. Yoğun set programı nedeniyle programlara çıkamadığını belirten Düzyatan, Koçyiğit’in çağrısını kıramadığını belirtirken, ikilinin sohbetine adeta zaman yetmedi.

Hülya Koçyiğit, Engin Altan Düzyatan’ın oyunculuk kariyeri ile ilgili en büyük arzusunu da ilk kez kendi programında dile getirdi. Koçyiğit "Arzu ediyorum, hayalini kuruyorum; Barbaros Hayreddin Paşa’yı oynamanı çok istiyorum. Bu benim hayalim" dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinden de bahseden Engin Altan Düzyatan’ın "Ertuğrul, beş sezon boyunca aynı karakter olabilir ama farklı yaşlarını oynuyorum, 19 yaşında başladım 55 yaşındayım şu an. Konuşmasını, yürüyüşünü, bakışını ve her konudaki değişimini daha en başındayken tasarlamıştık" dedi.

engin altan düzyatanhülya koçyiğitdirilişertuğrulfilm gibi hayatlartrt

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.