Hindistan'da Nikah İstanbul'da Düğün...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şebnem-Celal Çapa çiftinin oğlu Emre Çapa Şubat ayında 4 yıllık sevgilisi Miray Besli'yle Hindistan'da evlenmişti. Çiçeği burnunda çift yurda döner dönmez aile üyelerinin ve yakın dostlarının da olduğu bir gece düzenleyerek unutulmaz anlar yaşadı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şebnem-Celal çiftinin oğlu Emre Çapa Şubat ayında sevgilisi Miray Besli ile Hindistan’da sessiz sedasız bir şekilde dünya evine girmişti. Şebnem Hanım, oğlunun evlendiğini sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa "Canım Miray'ım. Canım oğlum Emre. Bugün Hindistan'da kendi istedikleri gibi patırtısız gürültüsüz Türk konsolosluğunda evlendiler. Her ikiniz de çok mutlu olun. Sizi çok seviyoruz." notunu ekleyerek takipçilerine duyurmuştu. Şubat ayında dünya evine giren çiçeği burnunda çift yurda döner dönmez aile üyelerinin ve yakın dostlarının da bulunduğu bir parti düzenlediler. Genç çift aylar sonra bir kez daha gelinlik ve damatlık giyerek yakın dostlarıyla bu mutlu anlarını paylaştılar. Çapa ailesinin üyleri de mutlu geceden kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşmayı ihmal etmediler.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313