Her Günümüze Şükürler Olsun...

Bursaspor'un efsanevi başkanı merhum İbrahim Yazıcı'nın kızı Efsun Yazıcı kardeşi Serkan Bey'in doğum günü için ufak bir parti düzenledi.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Bursaspor'un efsanevi başkanı merhum İbrahim Yazıcı'nın kızı Efsun Yazıcı kardeşi Serkan Bey'in doğum günü için ufak bir parti düzenledi. Efsun Hanım kardeşi Serkan Bey'in 50. yaş günü için evlerinde ufak bir kutlama organize etti. Corona Virüs sebebiyle sadece aile üyelerinin yer aldığı kutlamada oldukça keyifli anlar geçiren Efsun Hanım bu anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Efsun Hanım yaptığı paylaşıma da " Benim canım iyi ki doğdun bir tanem her günümüze şükürler olsun..." notunu düştü.

Her Günümüze Şükürler OlsunEfsun YazıcıSerkan Yazıcı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.