Hedefli Festival Festtogether Eylül’de

Türkiye'nin İlk Sürdürülebilir Müzik Festivali iki güne çıktı. Festtogether 14 Eylül’de Dasdas’ta; 28 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek.

14 Temmuz’da yapılması planlanırken ertelenen FESTTOGETHER, 2 ayrı günde geri dönüyor. 14 Eylül’de Ataşehir’deki DasDas’ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada (Akustik) sahne alacak. 28 Eylül’de ise Küçükçiftlik Park’ta Athena, Unkle, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kimbra ve Son Feci Bisiklet konserler verecek.

"Bir sistemin kendini devam ettirmek için uzun vadeli yeniden üretimi" anlamına gelen "sürdürülebilirlik" kavramını esas alarak, eğlence ve müzik vaat eden Festtogether herkesi dünyaya sahip çıkmaya çağırıyor.

28 Eylül’de ise İstanbul’un en gözde organizasyonlarına ev sahipliği yapan Küçükçiftlik Park’ta FESTTOGETHER’ın ikinci ayağı gerçekleşecek. Burada Athena, Unkle, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kimbra ve Son Feci Bisiklet festivalcilerle buluşacak. İstanbulluları coşkulu bir festival havası ve sosyal fayda odaklı bir gün bekliyor.

Dünyadaki büyük festivaller her yıl toplam 20 bin ton atık üretiyor. Kişi başına 2.8 kilo atık düşüyor. FESTTOGETHER’ın en önemli amacı müziğin birleştirici gücünü kullanarak ekolojik bilinci yükseltmek.

Sürdürülebilir Müzik FestivaliDasdasKüçükçiftlik ParkBob GeldofBüyük Ev AblukadaAthenaUnkleYüzyüzeyken KonuşuruzKimbraSon Feci Bisiklet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.