“Hareminize Girmek İstiyoruz” Diyen Kadınlar Var...

Gazeteci Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol” a konuk olan, ‘Medcezir', 'Bodrum Masalı', 'İstanbull Gelin', 'Mucize Doktor' ve 'Yasak Elma' gibi reyting rekortmeni dizilerin vazgeçilmez jönü Murat Aygen, kadın hayranlarının tacize varan ilgisini anlattı: Otel odama gizlice giren, “Nihan Hanım kraliçemiz ama biz de hareminize girmek istiyoruz” diyen kadınlar var.

BİR ARA KORUMAYLA GEZMEK ZORUNDA KALDIM 

Abuk sabuk fanlarım var. Arabamın üstüne el izini koyup fotoğrafını çekip “o benim el izimdi” falan diye mesaj atanlar var. Otel odama, başkasının kartını çalıp girip eşyalarımı karıştıranlar falan. Neler neler yaşadık biz. Hatta ben bir ara korumayla falan gezmek zorunda kaldım dışarıda. Çünkü kriminal bir takım fanlarım da vardı. “Nihan Hanım siz kraliçesiniz ama biz de Murat Bey’in haremine girmek ister”ler neler neler… Mailler falan attılar prezentasyonlar yaptılar. Çok manyak manyak şeyler.” 

murataygensibelarna

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.