Hakko Çifti UNICEF'e Yardım Treninde...

Vakko Yönetim Kurulu üyesi Can Hakko, eşi Deniz Aktaş Hakko ile birlikte Belmond treni Venice Simplon-Orient-Express'in özel gala yemeğine katılarak Türkiye'deki depremden etkilenen çocuklar ve aileleri için UNICEF'e bağışta bulundular.

Cemiyet hayatının sevilen çiftlerinden Can Hakko ve Deniz Aktaş Hakko, Belmond treni Venice Simplon-Orient-Express'in özel gala yemeğine katıldılar. İstanbul'da misafirlerini ağırlayan Belmond treni Venice Simplon-Orient-Express, biletlerin gelirlerinin tamamını Türkiye'deki depremden etkilenen çocuklar ve aileleri için UNICEF'e bağışladı. Can-Deniz Hakko, bu anlamlı geceye katılarak destek verdiler. Genç çift, trenden fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmediler.

Venice Simplon-Orient-Express:

1998 yılında yeniden başlatılan Venice Simplon-Orient-Express treninin Paris'ten İstanbul'a uzanan ve beş gece süren ikonik rotası, yılda sadece bir kez gerçekleşiyor. Dünyanın dört bir yanından seyahat tutkunlarının takip ettiği bu etkileyici yolculuk deneyimi, her yıl heyecanla bekleniyor. Türkiye ile bağlantısı çok daha eskilere dayanan trenin bazı vagonları neredeyse bir yüzyıl önce aynı rotada seyahat etmesi ile de öne çıkıyor. 3309 numaralı uyku vagonunun 1929'da İstanbul'dan kilometrelerce uzaklıkta bir kar fırtınasında 10 gün boyunca mahsur kalması yıllarca yazarları ve film yapımcılarını etkilemesi ile de biliniyor.

canhakkodenizaktaşhakko

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.