Habersiz Çekilen Fotoğraf...

Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar yeni yılı sevgilisi Kaan Demirağ ve arkadaşlarıyla birlikte karşılamıştı. Alkoçlar hafta sonunu da arkadaşlarıyla golf oynayarak geçirdi.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar yeni yılı sevgilisi Kaan Demirağ ve arkadaşlarıyla birlikte karşılamıştı. Alkoçlar hafta sonunu da arkadaşlarıyla golf oynayarak geçirdi. Aslışah Hanım dört günlük yasağı sevgilisi Kaan Bey ve arkadaşlarıyla geçirerek yılın ilk günlerini oldukça keyifli geçirdi. Aslışah Hanım sevgilisi Kaan Bey ile baş başa kaldığı anda arkadaşlarının objektiflerine yansıdı ve bu kareleri de "Habersiz çekilen fotoğraf↦ poz verin dedikten sonra çekilen fotoğraf..." notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Habersiz Çekilen FotoğrafAslışah Alkoçlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.