Güliz Ayla'ya Çukur'dan Tam Puan...

Şarkıcı Güliz Ayla önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453 Çukur Club'da sahne aldı. Seyircilerini kendisine ait olan "Olmazsan Olmaz" şarkısı ile selamlayan şarkıcı, sahne performansı ile olduğu kadar güzelliği ile de ilgi odağı oldu.

Çukur'u tıklım tıklım dolduran Ayla, yerli ve yabancı şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Şarkılarını seslendirirken muhteşem dansı ve fiziği ile görsel şov sunan şarkıcı bir ara sahnede ayağı dekora takılınca düşme tehlikesi atlattı. Son anda düşmekten kurtulan sanatçı, ''panik yok, her şey kontrol altında diyerek'' durumu toparlamaya çalıştı.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313