Fatoş Sarıgül'ü yalnız bırakmadılar...

Fatoş Altınbaş Sarıgül bugün Altınbaş Üniversitesi Aile Şirketleri Yönetimi ve Araştırma Merkezi, AYDAM’ın düzenlemiş olduğu ‘Aile şirketlerinin Türkiye ve Dünya ekonomisindeki yeri ve önemi’ konuşmacı olarak yer aldı.

Fatoş Altınbaş Sarıgül bugün Altınbaş Üniversitesi Aile Şirketleri Yönetimi ve Araştırma Merkezi, AYDAM’ın düzenlemiş olduğu ‘Aile şirketlerinin Türkiye ve Dünya ekonomisindeki yeri ve önemi’ konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacı olan Fatoş Altınbaş Sarıgül’ü eşi Emir Sarıgül ve kayınpederi Mustafa Sarıgül’de yalnız bırakmadı. Eşini dinlemeye giden Emir Sarıgül etkinlikten çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Emir SarıgülMustafa SarıgülFatoş Altınbaş SarıgülAydamAltınbaş Üniversitesi Aile Şirketleri Yönetimi ve Araştırma Merkezi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.