"Evlenince haberiniz olur..."

Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, önceki gece yakın arkadaşı Metin Arolat'ı dinlemek için Frankie adlı mekana gitti. Sahnede Arolat'a şarkılarıyla da eşlik eden Çelik, mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Sevgilisi Barbaros Utku’yla çıktığı gecede samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı, yakın zamanda çıkacak olan albümü sorulduğunda "Çok yakında albümüm çıkıyor. 11 şarkıdan oluşuyor. Piyasa benim ilk on bir şarkımla çalkanacak" dedi. Yaklaşık iki yıldır iş adamı Barbaros Utku’yla iyi giden bir ilişkisi olduğunu söyleyen Çelik, "Evlilik ne zaman?" şeklindeki soruyu gülümseyip sessiz kaldı. Barbaros Utku ise "Ben evlenme teklifini ilişkimizin altıncı ayında yaptım. Halen bir ‘Evet’ cevabı alamadım. Biz evlenince emin olun sizinde haberiniz olur" dedi.

ayla çelik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.