Duygulara Seslenen Proje: Şirkı “Aşkın Ötesi”...

Şiir ile şarkının buluştuğu “Aşkın Ötesi”, duyguları en gerçek ve yalın haliyle hem şiir hem de müzik severlerin beğenisine sunuluyor.

Tuğba Saraçlar, Şirkı projesinde şiiri seslendirirken Burak Karaaslan şarkısına hayat vermiştir. Şiirin sözleri Ahmet Atıl Esendemir’e şarkının sözleri ve bestesi Burak Karaaslan’a ait olan çalışmanın düzenlemesini ve klip yönetmenliğini ise Soner Kıvanç yaptı. Gitarda Uğur Varol, Klarnette Coşkun Ekşi ve Perküsyonda Cengiz Ercümer eşlik etti.

Projenin klibi İstanbul’un en köklü ve bilinen oteli Pera Palas’ta çekildi. Tap Müzik tarafından klibi yayınlandı.

Şirkı projesinin sahibi şiirinin sahibi Ahmet Atıl Esendemir’e aittir. Proje, şiirin hem kendisini hem de anlam bütünlüğünü bozmadan bir şarkı içerisinde yer alması ve şiire atfedilen bestesiyle de şarkı haline gelebilen bir eser özelliği taşımaktadır.

Duyguların en güzel ifade şekli olan şiir ve şarkının bir bütünlük içerisinde bir ahenge dönüşmesi şiir ve şarkıya olan tutkuyu arttıracaktır. Tutku hayatımızın her döneminde duygularımızın en pekiştiği sonrasında sevdaya dönüşerek kalıcı hale gelen hayata anlam katan en değerli histir.

müziktuğbasaraçlarburakkaraaslan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.