Dekorasyon tutkunları buluştu...

Ev dekorasyon markası Anvogg, avangard akımdan etkilenen yeni tasarım ürünlerini Beymen Zorlu Center'da düzenlenen şık bir davet ile dekorasyon tutkunlarına tanıttı.

Ev dekorasyon markası Anvogg, avangard akımdan etkilenen yeni tasarım ürünlerini Beymen Zorlu Center'da düzenlenen şık bir davet ile dekorasyon tutkunlarına tanıttı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ruken Mızraklı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete iş ve cemiyet hayatından Leyla Alaton, Demet Sabancı Çetindoğan, Arzu Sabancı, Ayşegül Toplusoy, Bahar şer gibi ünlü isimler katıldı.

Sadece hayvancılık sektöründen alınan derilerden üretilen markanın ürünlerinden elde edilen gelirin bir bölümü, her yıl mülteci çocukların toplumsal uyum sürecine futbolun birleştirici ruhu ile katkı sağlamayı amaçlayan "Football Unifies" projesine aktarılıyor.

AnvoggBeymen Zorlu CenterRuken MızraklıLeyla AlatonDemet Sabancı ÇetindoğanArzu SabancıAyşegül ToplusoyBahar şer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.