Algida, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Mutlu Çocuklar Anıtı’nı sergilemeye başladı. Çocuk haklarına dikkat çekmek için dünyaca ünlü sanatçı Amanda Parer tarafından tasarlanan dev çocuk balonlar ünlü anneler tarafından da büyük ilgi gördü. Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Evrim Akın, Wilma Elles, Özgün, Naz Elmas, Saba Tümer gibi ünlü isimler çocuklarıyla beraber 23 Nisan’ı Beşiktaş Barbaros Meydanı’ndaki Algida Mutlu Çocuklar Anıtı’nda geçirdiler.
Çalışmalarıyla sosyal farkındalık yaratmayı hedefleyen ve devasa balonlarıyla ünlenen sanatçının, büyüklüğü 2 metreden 14 metreye kadar uzanan, her çocuğun mutlu olma hakkını simgeleyen figürlerden oluşan balon eserleri, görenleri hem mutlu etti hem de oldukça şaşırttı. Markanın, Algida Mutlu Çocuklar Anıtı adını verdiği proje kapsamında sergilenen balonlar, ziyaretçilerden olduğu kadar ünlülerden de büyük ilgi gördü.
[gallery display="sliderauto" targetsize="full" link="file" size="full" ids="11198,11197,11196,11195,11194,11193,11191,11190,11189,11188,11187"]