Cem Adrian "Bir Daha Yaş Muhabbeti Yapmam"

Ünlü söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.

Sahnesine "Ben Seni Çok Sevdim" şarkısıyla başlangıç yapan Cem Adrian "Yılın son İstanbul konserine hoş fgeldiniz. Bu ayın 19. konserini gerçekleştiriyoruz. Biraz yorgun olsak da çok mutluyuz." sözleriyle sevilen şarkılarını söylemeye devam etti. Adrian'ın Jolly Joker'i dolduran yaklaşık bin üç yüz hayranı tüm şarkılara eşlik ederek adeta dev bir koro oluşturdu. Cem Adrian şarkılarının yanı sıra türkü söylemeyi de ihmal etmedi. Ünlü müzisyen "Sen Gel Diyorsun", "Sarı Gelin", "Uzun İnce Bir Yoldayım" gibi türküleri seslendirerek seyircileri büyüledi.

Konserinin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Cem Adrian hayranlarından gelen istek parçaları söylemeyi ihmal etmedi. "Beni Affet Bu Gece" şarkısının ardından Cem Adrian " 13 albümüm var. Her albümü 10 şarkıdan hesaplarsak 130 parça yapar. İtiraf ediyorum bazı şarkıları unuttum. Kağıttan da okumak istemiyorum çünkü gözüm kapalı şarkı söylüyorum. Yaşımla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yalnız otuz dokuzuma yeni girdim. Hiç de göstermiyorum. Ama bir daha yaş muhabbeti asla yapmayacağımı şimdiden söylüyorum. Bu kesinlikle son. Hatta seneye doğum günümde instagram hesabımı dondurmayı düşünüyorum. Hatırlamak istemiyorum. O zaman sizlerin istediği "Yağmur" şarkısını söyleyelim. Bu şarkıyı 98 yılında yazdım, bir çoğunuz hayatta olmayabilir." sözleriyle şarkısını seslendirdi.

cem adrianjolly jokervadistanbulmüziksahneperformanshaberkonserşimdi rahat uyuşeker prens ve tuz kral

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.