Candan Erçetin Açıkladı "Msg Çalışanları Artık Sendikalı"

31 Mart 2018’de gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da Candan Erçetin’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesiyle yeni bir döneme başlayan MSG, çalışma şartlarına gösterdiği özenin bir göstergesi olarak çalışanlarının sendikalı olmasına olanak sağladı.

Elliye yakın MSG çalışanlarının sendikalı olmasından duyduğu mutluluğu belirten MSG Yönetim Kurulu Başkanı Candan Erçetin konuya ilişkin şunları söyledi: "MSG’de çalışan arkadaşlarımızın çalışma koşullarıyla ilgili kurum olarak baştan beri koruduğumuz özenli yaklaşım gereği, onların sadece Türkiye ortalamasının üzerinde maddi koşullara sahip olmasıyla yetinmemiz söz konusu olamazdı. Yeni dönemde birlikte her zamankinden çok ve farklı çalışacağız, bu yüzden herkesin işine odaklanması için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Sendikalı arkadaşlarımızı kutluyorum."

1999 yılından beri eser sahiplerinin haklarını koruyan ve 2019 yılı itibarıyla tam 7500 üyesinin yurt içi ve yurt dışı teliflerini toplayan MSG, 20. yılında yapmayı planladığı pek çok atılımla birkaç yıl içinde Avrupa’nın örnek gösterilen müzik meslek birliklerinden biri olmayı hedefliyor.

CANDAN ERÇETİN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.