ÇABA ve Sanofi, Sağlık Elçileri ile Kayseri’de Buluştu...

Sanofi Pasteur’ün ÇABA Derneği iş birliğiyle önlenebilir hastalıklara dikkat çekme amacıyla başlattığı ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ projesinin bu ayki konuğu şarkıcı Ayla Çelik oldu.

Gazeteci Balçiçek İlter’in moderatörlüğünde Prof. Dr. Abdullah Büyükçelik ve Dr. Özlem Cankurtaran’ın katılımıyla gerçekleşen eğitime Kayserili aileler yoğun katılım gösterdi ve griple mücadele konusunda bilgilendiler.

Sanofi Pasteur’ün koşulsuz desteği ile Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) tarafından başlatılan "Evimizin Sağlık Elçileri" Projesi, hastalıklardan korunma ve sağlıklı yaşam için doğru bilginin önemine dikkat çekmeye devam ediyor.

Ebeveynlerin bilgilendirilerek çekirdek aileden başlayan sağlık bilinciyle gelişen topluma katkı sağlanmasını amaçlayan "Evimizin Sağlık Elçileri" projesi; "Öğren, bilinçlen, çevreni bilgilendir" sloganıyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen eğitim programlarına evlerdeki en iyi sağlık elçileri olan annelerin katılımının sağlanması ve bu eğitimlerde temel sağlık konusunda bilgilendirilmeleri planlıyor.

Proje kapsamında düzenlenen 13’üncü eğitim toplantısı Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde sanatçı Ayla Çelik konukluğu ile gerçekleşti. Gazeteci Balçiçek İlter’in moderatörlüğünü yaptığı toplantıda, havaların soğuması ile birlikte ortaya çıkan grip hastalığı konuşuldu. Seminerde, Onkoloji uzmanı Prof. Dr. Abdullah Büyükçelik akciğer kanserinden korunma yollarını anlatırken, Çaba Derneği Onursal Başkanı Dr. Özlem Cankurtaran kış hastalıkları ve griple ilgili önemli bilgiler verdi.

ÇABA ve SanofiSağlık Elçileri ile Kayseri’de BuluştuÇABASanofiSağlık ElçileriEvimizin Sağlık Elçileri

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.