ÇABA Derneği'nin alışveriş şenliği başladı...

ÇABA Derneği'nin düzenlediği alışveriş şenliği, Four Seasons Hotel Bosphorus'ta dün başladı. Kermesten elde edilen gelir, Elazığ'daki ÇABA İlkokulu'nun inşaatı için kullanılacak.

ÇABA Derneği'nin gelenekselleşen alışveriş şenliği bu yıl dokuzuncu kez düzenlendi. Four Seasons Hotel Bosphorus'ta dün başlayan ve iki gün sürecek olan kermesin ev sahipliğini Dernek Başkanı Özlem Zehebi, yönetim kurulu üye leri ve tüm ÇABA gönüllüleri birlikte üstlendi. 130'u aşkın ünlü markanın stant açtığı kermese, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilecek gelir, Elazığ'da yapımı devam eden 16 derslikli ÇABA İlkokulu'nun inşaatına aktarılacak.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313