“Bu Oyunda Kazanan Dostluk Olacak”

Yazın son demlerinin keyfini Bodrum’da çıkaran ünlü simalar arasında, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar önceki gün Mavi Otel’de ünlü sanatçı, Selami Şahin ile birlikte tavla oynayarak dostluklarını pekiştirdi.

Kıyasıya heyecanlı geçen tavla partisinin şahitleri Sinan Vardar ve otelin işletmecisi Cemal Yarar oldu. Muhabirlerin oyunu kim kazanıyor sorusuna, Mete Vardar’’ Bu oyunda kazanan dostluk olacak, saygı değer büyüğüm Selami abiye hayranlığımı her zaman dile getirdim’’ dedi. Ama hayli çekişmeli geçen tavla partisinin kazanı Mete Vardar oldu, hem tavlayı hem de ünlü sanatçıdan bir organizasyonunda ücretsiz sahneye çıkma sözü almış oldu.

“Bu Oyunda Kazanan Dostluk Olacak”Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete VardarSelami ŞahinSinan Vardar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.