Boğaz'da aile yemeği

İspanya'da yaşayan ve anne olmak için gün sayan Hilal Kosif, eşi Javier Piles ve eşinin ailesi ile Türkiye'ye geldi. Bir araya gelen Kosif ve Piles Ailesi buluşmanın şerefine Boğazda şık bir akşam yemeği yedi.

İspanya'da yaşayan ve anne olmak için gün sayan Hilal Kosif, eşi Javier Piles ve eşinin ailesi ile Türkiye'ye geldi. Bir araya gelen Kosif ve Piles Ailesi buluşmanın şerefine Tarabya'da şık bir balık restoranında akşam yemeği yedi. Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif, eşi Meral Hanım kızlarıyla hasret gidermenin mutluluğunu yaşadı.

Hilal KosifJavier PilesHasan KosifMeral Kosif

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.