“Birbirimizi Yalnızca Müzikle İyileştirebiliriz”

Alternatif rock müziğinin sevilen isimlerinden mor ve ötesi, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı. Kerki Solfej’in Yaz Konserleri kapsamında sevenleriyle bir araya gelen mor ve ötesi, uzun bir aradan sonra çıktığı Harbiye sahnesinde performansıyla kendine hayran bıraktı.

Konserine ‘Güneşi Beklerken’ şarkısıyla başlayan mor ve ötesi, en güzel şarkılarını İstanbullularla büyük bir coşku içinde hep bir ağızdan söyledi. Sözlerine; "Burada yeniden beraber olmak her şeye rağmen çok değerli" diye başlayan mor ve ötesi’nin solisti Harun Tekin: "Başımızı depresyondan kaldıramayacağımız felaketlerle dolu bir dünyadan sizinle beraber 2 saatliğine de olsa kopmak istiyoruz. Harbiye’de ve sizlerle olmak çok güzel." dedi.

Konser boyunca ‘Cambaz’, ‘Araf’, ‘Melekler Ölmez’ ve ‘Oyunbozan’ gibi hit şarkılarını seyircisiyle seslendiren mor ve ötesi, alkış yağmuruna tutuldu. Konserin finalinde Harun Tekin: "Ters giden her şeyin yükünü taşıyan bir sektör müzik sektörü. Ne olursa olsun ilk önce müzikten vazgeçilecek gibi duruyor. Oysa en fazla ona sarılmak gerek. Çünkü biz birbirimizi böyle iyileştirebiliyoruz. Bu akşam buraya gelerek bize umut ve şifa verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Yaşama sevincimizi ve umudumuz elimizden kimsenin alamayacağını unutmayın." sözleriyle veda etti. Hayranlarının yoğun alkışları üzerine yeniden sahneye çıkan mor ve ötesi ‘Küçük Sevgilim’ ve ‘Uyan’ şarkılarıyla bis yaparak akşamı noktaladı. mor ve ötesi talep üzerine 15 Ağustos Pazar akşamı yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İstanbullularla buluşacak.

Birbirimizi Yalnızca Müzikle İyileştirebilirizMor ve Ötesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.