“Ben zaten markayım”

Oyuncu Merve Boluğur’da iş hayatına atılan ünlü isimler arasına katıldı. Merve Boluğur kendi adını verdiği yeni kozmetik ürünlerini Zorlu center Beymen Morini de düzenlediği davet ile tanıttı. Güzel oyuncuyu yakın dostları ve ailesi yalnız bırakmadı.

Uzun süredir böyle birşeyi hayal ettiğini söyleyen Boluğur "Bugün çok ama çok mutluyum uzun süredir böyle birşey yapmak istiyordum bugüne kısmet oldu. Ben 15 yaşından beri kırmızı ruj sürüyorum "Merve Boluğur kırmızısı" diye bir trend yarattım bu benim için bir öncü fikir oldu. Artık kendi kanatlarım ve markam ile uçmaya karar verdim. " dedi. Marka isimi olarak kendi adını kullandığını hatırlatan muhabirlere Merve Boluğur "Lütfen artık iş kadını ve oyuncu yazarsanız sevinirim, ben zaten bir markayım. " diyerek oldukça iddalı olduğunu gösterdi. Bu iş yoğunluğunda aşk hayatının nasıl gittiğini sorularına güzel oyuncu "Şuan tamamen markama endekslenmiş durumdayım, eğer gerçekten sevdiğim birisi olursa aslanlar gibi tutar elinden karşınıza geçerim ama şuan öyle birisi yok. " şeklinde cevap verdi. Güzel oyuncu Merve Boluğur’u davette yakın dostları Hatice Şendil, Yağmur Tanrısevsin, Lal Denizli, Selma Çilek Çiftçi gibi isimler yalnız bırakmadı.

merve boluğur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.