Bazı Kahramanlar Pelerin Takmaz...

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras, 2008 yılında aramızdan ayrılan babası Celal Aras'ı ölüm yıldönümünde özlemle andı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras, 2008 yılında aramızdan ayrılan babası Celal Aras'ı ölüm yıldönümünde özlemle andı. Baran Bey paylaşımına "Bazı kahramanlar pelerin takmaz... Benim babam da bu kahramanlardan biriydi. Hem yol gösterir, hem yol açar hem de imkansızı düşler ve başarırdı. Zaman akıyor yıllar geçiyor ama hasretin hiç dinmiyor. Şimdi bizlere bıraktığın emanetinle birlikte her zaman daha iyi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz, adınla bin yaşıyor her gün ailemizi büyütüyoruz. Huzur içinde uyu babam, bizler her gün senin açtığın yolda ilerliyor ve başarımıza başarı katmaya devam ediyoruz. Güvendiğim dağ, örnek aldığım kahraman babamı sevgi ve özlemle anıyorum..." notunu düştü.

Bazı Kahramanlar Pelerin TakmazBaran Barış ArasCelal Aras

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.