Bayramda Ebru Yaşar İzdihamı...

Ramazan Bayramı’nın 1. günü Kıbrıs’ta sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, önceki akşam da Maslak Yeni Gazino’da hayranlarıyla buluştu.

Yoğun ilginin yaşandığı gecede Yaşar, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuar ile unutulmaz bir bayram akşamına daha imza attı. Şıklığı ve zerafeti ile dikkat çeken Yaşar, " Kıbrıs’tan ayağımızın tozuyla gelerek sizlerle buluştuk. Bayram gününde İstanbul’da bu kadar yoğunluk bizi çok mutlu etti. Ayağınıza sağlık. İyi ki geldiniz. Şeref verdiniz sağolun varolun. Nice bayramlara Allah erişmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı. Yaşar’ı izlemeye gelenler arasında Yılmaz Vural’da vardı.

ebruyaşarbayramkonsermüzikşarkı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.