Baharın en sıcak gününde vakıf yararına buluştular...

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve Mütevelli Heyeti Üyesi Nurhan Tarman Vakıf yararına organize ettikleri davette dostlarını ağırladı.

Etiler Scarlet’in sahibi Süleyman Dilek’in kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen davette; Süleyman beye ev sahipliği ve vakfa yaptığı bağış için plaket verildi. Bu anlar davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Bahar kermesinin de düzenlendiği organizasyonda ünlü isimler bol bol alışveriş yaptı. Nurhan Tarman'ın davetliler için özel olarak getirttiği ve el yapımı boyanan yelpazeler ise konuklar tarafından büyük beğeni topladı. Vakfa bağış yaparak davete katılanlar arasında; Esin Yağmurdereli, Gül Ergi, Semiramis Sekban, Meral Yazıcı, Jale Öztarhan ve Çiğdem Kamer gibi çok sayıda isim yer aldı.

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval ErmişTürk Böbrek VakfıNurhan TarmanMütevelli Heyeti Üyesi Nurhan Tarman

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.