Sağlam, söz ve müziği kendisine ait şarkıda, Doğu’nun kültürel zenginliğinden beslenen vokal tekniğini akustik gitarlarla harmanlayarak dinleyicinin ruhuna işliyor.
Bahadır Sağlam’ın Alfa 7 Müzik’ten çıkan yeni single’ı ‘Çaresiz Şehir’ parçasının videosunu uluslararası ödüllü ‘Damat Koğuşu’ filminin yönetmeni İlker Savaşkurt, aranjesini de Febyo Taşel üstleniyor.
İlk albümü ‘Mavi’de yer alan ‘Gidiyor Gibiyim" şarkısı ile büyük çıkış yakalayarak kısa sürede müzik listelerinin ilk sıralarına yerleşen Bahadır Sağlam yine tamamı kendi söz ve bestelerinden oluşan çalışmaları ‘Sınırımız Gökyüzü’ ve ‘Yaz Aşkları’ ile başarısını devam ettirdi. Son single’ı ‘Çaresiz Şehir’de aşkın en savunmasız halini anlatıyor.