Ayaydın Çifti Yakın Dostlarıyla Bulgaristan'da...

Türkiye tekstil sektörünün en önemli isimlerinden biri olan iş adamı Yalçın Ayaydın ve eşi Tunay Hanım yakın dostlarıyla Bulgaristan'ın en güzel kayak merkezlerinden biri olan Pamporovo'da tatil yapıyor.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Türkiye tekstil sektörünün en önemli isimlerinden biri olan iş adamı Yalçın Ayaydın ve eşi Tunay Hanım yakın dostlarıyla Bulgaristan'ın en güzel kayak merkezlerinden biri olan Pamporovo'da tatil yapıyor. İşlere ufak bir ara veren Yalçın Bey eşi Tunay Hanım ve yakın dostlarıyla soluğu Bulgaristan'da aldı. Tunay Hanım kayak tatilinden kareleri de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.


Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/amp_haber.php on line 313