Atasun Optik 2019 Yaz Koleksiyonunu Tanıttı

Atasun Optik, 2019 yazının tarzı tamamlayan trend güneş gözlüklerini Çağla Şikel ve Özlem Süer ile düzenlenen özel birdavetle tanıttı. Özlem Süer House’da gerçekleşen etkinlikte, Çağla Şikel’in denediği yeni sezon güneş gözlükleri,davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Sanat camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlikte Özlem Süer, davetlilerle birlikte güneş gözlüğü kılıfları tasarlarken, Hande Subaşı ve Deniz Sipahi’nin canlı sahne performansı keyifli anlar yaşattı.

Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın’ın ev sahipliğinde, yeni sezonda dünyada trend yaratan modellerin sergilendiği lansmanda Çağla Şikel, güneş gözlüklerini davetlilerle beraber denedi.Yeni sezon trendleri ilk deneyenler arasında ekranların önde gelen isimlerinden Özge Ulusoy, Çiğdem Batur, Müge Boz ve Yunus Günce de yer aldı.

Dünya markalarından oluşan geniş bir koleksiyonu 2019 yaz sezonu için "Tarz Tamam" konseptiyle bir araya getirdiklerini dile getiren Atasun Optik’in CEO’su Nihat Aydın, bu yaz sezonuna 220’den fazla Atasun Optik noktasında, 50 farklı dünya markasının 1200’ü aşkın modeliyle hazır olduklarını söyledi.

atasunÖzge UlusoyÇiğdem BaturMüge Bozçağla şıkelözlem süer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.