Ataşehir’de Döner Şöleni

Döner işini severek ve bilerek yapan, dolayısı ile müşterilerini memnun eden mekânlardan olan Aksaray’daki Tarihi Demirci Döner Lokantası, ikinci şubesini Ataşehir Watergarden’da açtı.

Böylelikle de tarihi lezzet Anadolu yakasına taşındı. Tarihi Demirci Döner’in patronu, cemiyet hayatının sevilen kişilerinden Selma Ongun’un Almanya’da üniversite eğitimi aldıktan sonra döner restoranı işine giren oğlu Orçun Ongun. Yeni lokantanın açılışı nedeniyle de Selma Ongun mekânda bir davet verdi. Davette konuklara döner ziyafeti çekilirken Neriman Alp ve Işık Oğul, yakın dostları Ongun ailesini bu açılışta yalnız bırakmadı.

Selma OngunOrçun OrkunNeriman AlpIşık OğulTarihi Demirci Döner

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.