Askerlere destek için yola çıktılar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup’un da aralarında olduğu bir grup ünlü isim Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere ve bölgedeki vatandaşlara destek vermek için bugün sınır hattına gidiyor.

Ünlü isimler, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere ve bölgedeki vatandaşlara moral ve destek verecek. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Esra Erol ve Mustafa Sandal gibi sanatçılar sınıra doğru yola çıktı.

Fikret OrmanGökhan GönülOğuzhan Özyakupİbrahim TatlısesAjda PekkanEsra Erolmustafa sandalZeytin Dalı Harekatı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.