Arabesk Gecesinde Koray Avcı Sürprizi

Arabesk müziğin vazgeçilmez yorumcuları arasına giren başarılı sanatçı Serkan Kaya Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde seyirlik bir performansa imza attı.

Konserine sevilen şarkılarından ''Karagözlüm'' le başlayan Kaya, müzikseverlerin saatler öncesinden doldurduğu mekanda seslendirdiği şarkılarla yüzlerce kişiyi adeta kendilerinden geçirdi. Zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da şakalaşan başarılı sanatçı, ''Bizi dinlemeye gelen anne babalar, lütfen çocuklarınızı tablete, bilgisayar ve bilgisayar oyunlarına teslim etmeyin. Gerçi sizlere söylüyorum ama bizim evde de durum aynı. Sürekli bir savaş halindeyiz. Teknolojiye bu kadar bağımlı bir kuşak, büyüyüp yetiştiğinde kontrolü zor bir kuşak olarak karşımıza çıkacak.'' sözleriyle oldukça samimi bir tespit ve çağrıda bulundu.

Muhteşem konserin ikinci bölümünde sahneye çıkarak herkesi şaşırtan Koray Avcı, ''Solistimiz ani bir rahatsızlık yaşadığı için nöbetçi şarkıcı olarak ben devam edeceğim. İsteklerinizi uygun gördüğünüz şeylere yazıp yollayın gelsin.'' diyerek herkesi tebessüm ettirdi. Ankara havaları ile ikinci bölümde coşkulu bir başlangıca imza atan Koray Avcı, daha sonra sahneye gelen Serkan Kaya ile kucaklaşarak sahneyi sahibine teslim etti.

serkan kayakoray avcıjolly jokervadistanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.