43 Yılın Özeti...

Best Fm'in sahibi, iş adamı Emrah Hattat eşi Bige Hanım'ın yeni yaşını çocuklarıyla birlikte yedikleri şık yemek ile kutladı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Best Fm'in sahibi, iş adamı Emrah Hattat eşi Bige Hanım'ın yeni yaşını çocuklarıyla birlikte yedikleri şık yemek ile kutladı. Novikov İstanbul'da eşine sürpriz yapan Emrah Bey, beyaz gül deseniyle hazırlattığı doğum günü pastasını çocuklarıyla birlikte üflerken çektirdiği hoş aile fotoğrafını " Kutlamalar başladı... Canım aşkım iyiki doğdun, iyiki varsın... " yazdığı duygusal bir notla Instagram hesabından paylaştı.

43 Yılın ÖzetiBige HattatEmrah Hattat

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.