2019'un Enleri Sahiplerini Buldu...

Gecce Mekan Ödülleri 2019, önceki akşam düzenlenen geceyle sahiplerini buldu. Swissôtel The Bosphorus'ta gerçekleşen geceye, Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Erçetingöz ev sahipliği yaptı. Düzenlenen özel geceye, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Sibel Can, Deniz Seki, Alişan, Linet, Mustafa Ceceli, Selin İmer Ceceli, Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı Akçıl ve Bengü gibi birçok ünlü isim katılım gösterdi.

Swissôtel The Bosphorus'ta gerçekleşen geceye, Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Erçetingöz ev sahipliği yaptı. Düzenlenen özel geceye, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Sibel Can, Deniz Seki, Alişan, Linet, Mustafa Ceceli, Selin İmer Ceceli, Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı Akçıl ve Bengü gibi birçok ünlü isim katılım gösterdi.

Tören öncesi kırmızı halıda poz veren ünlü isimler, gazetecilerin sorularını yanıtladı; Kenan Erçetingöz'e meslekteki 40'ıncı yılına özel Sibel Can, Erkan Petekkaya, Beyazıt Öztürk, Sinan Akçıl ve Orhan Gencebay tarafından sürpriz ödül verildi. 19 yıldır Gurme Kurulu tarafından özenle seçilen yerlerin ödüllendirildiği töreni, Öykü Serter sundu. Berkay'ın performansı ile başlayan gece, Beyazıt Öztürk'ün ilginç şovuyla devam etti. Tüm dünyada 300 milyondan fazla dinlenerek önemli bir rekoru kıran Lou Bega, ödül töreni için Türkiye'ye geldi. Dansçılarıyla hazırladığı şovlarıyla taçlandırdığı muhteşem bir performansa imza atan Lou Bega, misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gecenin en dikkat çeken ve merak edilen çifti, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı oldu. Ödül törenine şık giyimleri ile katılan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akçıl, "Artık yarı ev sahibi gibiyim, Kenan ağabeyi babam gibi görüyordum, şimdi durum resmileşti. Güzeller güzeli evlat yetiştirdiler, bize de bu yıl el ele buraya gelmek nasip oldu" dedi. Gece için nasıl hazırlandıklarını anlatan Akçıl, "Vallahi Burcu benden daha hızlı hazırlanıyor, o beni bekledi" diyerek kahkaha attı. Evlilikleri hakkında konuşan Kıratlı, "Evlilik çok güzel gidiyor, Allah nazardan saklasın. Biz biraz daha gözlerden uzak olmaya çalışıyoruz, biraz kendi kabuğumuzda kalalım. Balayımızı yaşayalım" dedi. Evde birbirlerine yardım ettiklerini belirten ikili, "Mutfakta falan yardımcı oluyoruz, birbirimizi yormadan güzel bir hayatımız var" dedi.

Geceye katılan Selin İmer ve Mustafa Ceceli çifti şıklıklarıyla göz doldurdu. Gazetecilerin "Herhangi bir yere giderken birbirinizin kıyafetlerine karışır mısınız?" sorusuna İmer, "Ben çok karışırım. Ama Mustafa bana hiç karışmaz" derken Ceceli ise, "Selin, 'O kol düğmesi bu kıyafetle olmaz'a kadar karışır" dedi. 20 Şubat’ta çıkarttığı ‘Yaz Bunu Bir Kenara’ isimli parçasının çok iyi gittiğini söyleyen Ceceli, "Şarkının anlatımı, sözü ve bestesi böyle su gibi akıp gidiyor. Dinlerken başa sarmak istiyorsun. İlk dört günde 1 milyonu devirdi. Çok mutluyuz" dedi. Gecede ödül vereceğini söyleyen Ceceli, "Evde birbirinize nasıl hitap ediyorsunuz?" sorusuna "Aşkım" diye cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde baba olan Alişan geceye yalnız katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Burak doğduktan sonra günümüzü sekize böldük. Bazen üç saat eşim emzirip yatıyor, ben kalkıyorum. Bazen ben hiç kalkmıyorum, eşim emzirip yatıyor. 2-3 ay böyle olacak. Sonra normale döneceğiz" dedi. Gazetecilerin Demet Akalın ile barışmasını hatırlatması üzerine Alişan, "Evet güzel oldu. Demet duygulanıp mesaj gönderince, kayıtsız kalamadım. Aslında böyle bir mesaj beklemiyordum. Eğer olmasaydı, altı sene değil 60 sene daha barışamazdık. İkimizde çok katıydık. Burak vesile oldu. İyi de oldu" dedi.

Gazetecilerin, "Demet Hanım, beşi bir yerde alıp geleceğini söyledi. Beşi bir yerde beklediğiniz halde getirmeyen oldu mu?" sorusuna "Yok ya beklemiyorsun bir şey. İnsanlar sevincine ortak olsun. Bir hayırlı olsun demeleri insanın hoşuna gidiyor. Tanıdığım tanımadığım, başka küs olduğum görüşmediğim insanlarda aradı. Mutluyum o yüzden" dedi. "Mesela kim?" sorusuna Alişan, "Çok fazla görüşmesek de aynı camianın içinde olduğumuz, Hülya Avşar mesaj attı. Gülben Ergen ile çok yakın arkadaş değiliz ama mesaj attı. Sayın Cumhurbaşkanımız aradı. İsmini, boyunu, kilosunu, sağlığını ve Buse’yi sordu. Hayırlı olsun dileklerini söyledi" dedi. Gazetecilerin, "Eski dostlarınız Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül tebrik mesajı attı mı?" sorusuna Alişan, "Bu konulara girmek istemiyorum" diyerek salona geçti.

Geçtiğimiz günlerde dört aylık hamile olduğunu açıklayan Bengü’de geceye katılanlar arasındaydı. Bengü, "Hem sizlere hem bütün Türkiye’ye çok teşekkür ediyorum. Arayan soran tebrik mesajları atan herkese teşekkür ederim. Müthiş bir heyecan yaşıyoruz. Bundan sonra haziran sonuna kadar minnoş ile beraber sahneye çıkacağız, konserlere gideceğiz" dedi. Gazetecilerin cinsiyetini sorması üzerine şarkıcı, "Cinsiyetini öğrenmeye gittik. Kendisini biraz sakladı. Tam göstermedi. Bizde ısrar etmedik. Ama eşimle önümüzdeki günlerde tekrar öğrenmek için gideceğiz. Allah hangisini nasip ederse ona şükür edeceğiz" dedi. Gazetecilerin "İsim düşündünüz mü?" sorusuna şarkıcı, "İsim için eşimle birlikte karar vereceğiz. Ama kız olursa Ayşe, Zeynep, Elif, erkek olursa belki babasının ismi olabilir" dedi. Bengü, doğumun ise Türkiye’de olacağını söyledi.

Orhan GencebayAjda PekkanSibel CanDeniz SekiAlişanLinetMustafa CeceliSelin İmer CeceliSinan AkçılBurcu Kıratlı Akçıl

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.