Ahu Orakçıoğlu Kar Sezonunu Açtı...

Televizyonun tanınmış yüzü, A&D Art and Design Tasarım Atölyesi ve Mobilya Showroom kurucusu Ahu Orakçıoğlu, kar sezonunu ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte açtı.

Ahu Orakçıoğlu Kar Sezonunu Açtı...

Ahu Orakçıoğlu Kar Sezonunu Açtı...Cemiyet hayatının önde gelen isimleri A&D Art and Design Tasarım Atölyesi ve Mobilya Showroom kurucusu Ahu Orakçıoğlu, kar sezonunu açtı. Ailesi ve arkadaşları Tuba Ergin, Cem Ergin, Barış Tezman, Yelda Tezman ile birlikte karın tadını çıkaran Ahu Hanım, tatilden eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış