Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Fatoş Altınbaş Sarıgül ve ünlü iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan önceki gün ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin’i ziyaret etti.

Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...

Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...

Fatoş Sarıgül ve Demet Sabancı Çetindoğan önceki gün ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin’i atölyesinde ziyaret etti. Fatoş Hanım ve Demet Hanım bu ziyaretti ölümsüzleştirmek için çekilen fotoğrafı "SANAT -- Engelilerin yaptığı harika eserler ( ütelik hikayelerini oğrenince takdiriniz daha da artıyor) -- kimi görmeden, kimi ayaklarıyla ... bu harika resimleri yapmışlar ...Gerçekten hepsini kutlarız...Amaç sanata teşvik etmek, hayata bağlanmak için bir amacın olması... Türkiye genelinden özellikle İstanbul dışından gelenlerin sayısı çok çarpıcı... 700 eserden sergilenmek üzere 50 tanesi seçildi. Sergi 14 Mayıs’ta Pera Palace Otel’de olacak. Tüm gönüllülere özellikle Sevgili Ahmet Güneştekin’e çok teşekkürler..." notu ile Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...


Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...


Ahmet Güneştekin’e teşekkür ettiler...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış