Adile Naşit unutulmadı...

Yeşilçam'ın en tonton, en sempatik ismi Adile Naşit, bundan 30 yıl önce, henüz 57 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Hafize Ana karakteri ile gönlünde taht kuran Adile Naşit’i sevenleri unutmadı.

Adile Naşit unutulmadı...

Adile Naşit unutulmadı...

Yeşilçam'ın en tonton, en sempatik ismi Adile Naşit, bundan 30 yıl önce, henüz 57 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Hafize Ana karakteriyle, TV ekranlarından miniklere anlattığı masallarla, rol aldığı onlarca filmle toplumun gönlünde taht kuran Naşit'in vefatı, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Sevenleri Adile Naşit’in 30. Ölüm yıl dönümünde unutmayarak sosyal medya hesaplarından andılar.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış