Ablaya Büyük Jest

Sempatik oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, ablası Gökmen Büyükak ile birlikte Kartal İstMarina AVM’de objektiflere yansıdı.

Ablaya Büyük Jest

Ablaya Büyük Jest

Öğle saatlerinde geldikleri AVM’de alışveriş yapan Büyükak ailesi, gazetecilere poz verip sohbet etti. Anadolu Yakası’na gelip yeğenine sürpriz yaptığını belirten Büyükak,"Bu gün yeğenim Yaprak’ın gösterisine katıldım. Daha sonra da okulda ufak bir söyleşi yaptık. Onunda haberi yoktu sürpriz oldu. Şimdi de ablamla yemek yemeğe geldik. Daha doğrusu ablama yemek sözüm vardı, ben ısmarlayacağım" diyerek espri yaptı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış