6.Gelin Damat Fashion Day'e Avrupa ve Ortadoğu’ndan Yoğun İlgi...

Yurt içi ve yurt dışından 51 modacının katılımı ile 30-31 mart 2022 tarihinde Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşecek olan 6.Gelin Damat FashionDay’de, yılın en trend gelinlik modelleri görücüye çıkacak.

6.Gelin Damat Fashion Day'e Avrupa ve Ortadoğu’ndan Yoğun İlgi...

6.Gelin Damat Fashion Day'e Avrupa ve Ortadoğu’ndan Yoğun İlgi...

Etkinliğe ortadoğu ve avrupa ülkelerinden modacı ve ziyaretçi katılım talepleri yükseldi. 2 güne çıkartılan etkinlik sınırlı sayıda ziyaretçi ile gerçekleşecek ve defileler canlı yayın ile sosyal medyadan izlenebilecek. Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının da katılacağı defile de ünlü isimler de podyuma çıkacak. Gelin Damat Dergisi bünyesinde Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşen etkinliğin kareografisini ise Fatih Ömercikoğlu üstlenecek. Muğurtay yaptığı açıklamada, "51 modacı ile birlikte yıllardır Türkiye'nin gelinlik modasını belirliyoruz. Yurt dışı katılımcılar ile uluslararası anlamda gelinlik modasına renk katmaya hazırlanıyoruz. Ülkemizin tanıtımı açısından da önemli olan ve ihracat fırsatları yaratacak organizasyon yurt dışından katılım ve ziyaretçilerle üretici firmalara ve modacılara fırsatlar sunacak. 250 gelinlik modelinin sergilemeyi planladığımız defilede bir rekora da imza atmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26