Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Şener Şen’in çağdaş ve örnek bir sanatçı olduğundan bahsetti. Sonrasında Şener Şen ile ilgili bir söyleşi videosu yayımlanırken, Şen’in filmlerinden kısa videolar da gösterildi.
Söyleşide Şen, doğduğu Adana şehri ve 'İstanbul'un ilk gecekondusunda' yetişmenin oyunculuğunu etkilediğini belirtti. Buralarda yaptığı gözlemlerin oyunculuk hayatına yaptığı katkılardan bahseden duayen oyuncu, "Bu oyunculuk tuhaf bir meslek. Diğer insanlar kendilerine göre bir meslek seçer ama oyunculukta bir farklılık var. Zengin olabiliyorsunuz, fakir hatta serseri olabiliyorsunuz. İyi veya kötü olabiliyorsunuz ve hayatımı daha nasıl renklendirebilirim dedim bende. Bunu da oyunculukta buldum. Mesela son filmimde zengin bir adamı oynuyorum. Güzel bir duygu. Sonrasında da bir de ödül alıyorum. Daha ne isteyebilirim ki’’ şeklinde açıklama yaptı.
Geceye birçok ünlü isim katılırken, Şener Şen ve 22. Aydın Doğan Ödülü'nün sahibi Arif Sağ, organizasyon öncesinde Aydın Doğan ile bir araya geldi.
Geceye katılan isimler arsında usta sanatçı Emel Sayın'da vardı. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkat çeken Sayın, kendine uzatılan soruları cevapladı. Son zamanlarda konserden konsere koştuğunu dile getiren usta sanatçı, önümüzdeki yaz ise bir konser turnesine çıkacağını dile getirdi. Emel Sayın, "Gelen sinema filmi teklifi olursa tabii ki olabilir. İnsanı heyecanlandıran bir konu olursa yani reddedemeyeceğim bir teklif olursa neden olmasın" şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)